NOUTĂȚI

Câmpina. Alianța pentru Prahova a înregistrat dosarele de candidatură la BEC

Duminică, 16 august, Alianța pentru Prahova (PSD – PRO România – PPU-SL) a depus dosarele candidaților pentru Consiliul Local și pentru funcția de primar la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina. Alături de reprezentanții PRO România și PPU-SL, social-democrații câmpineni s-au arătat foarte optimiști în ceea ce privește apropiata confruntare electorală cu forțele politice de dreapta.

Candidatul Alianței PSD - ProRomânia, Nicolae Moisescu, alături de colegi și voluntari, a continuat acțiunea de ecologizare

În urmă cu o săptămână, Nicolae Moisescu, candidatul Alianței PSD – ProRomânia, alături de mai mulți colegi, dar și de numeroși voluntari, a demarat o acțiune de ecologizare a Câmpinei, într-o încercare de a demonstra că dezideratul #CâmpinaSănătoasă nu este doar o vorbă goală, ci se bazează pe fapte.
Astfel, duminică, 16 august, Nicolae Moisescu și colegii săi s-au orientat spre zona unde s-au aflat pista de motocros și poligonul. ”PSD și ProRomânia doresc să tragă un semnal de alarmă asupra iresponsabilității aruncării gunoaielor pe spațiile verzi”, a spus Nicolae Moisescu.

CONFERINȚĂ DE PRESĂ. Lansarea oficială a candidatului Alianței pentru Prahova, Nicolae Moisescu, la funcția de primar al municipiului Câmpina

Joi, 13 august, a avut loc în spațiul generos oferit de grădina de vară a Terasei Muntenia din Câmpina, lansarea oficială a candidatului Alianței pentru Prahova (PSD – PRO România – PPU-SL) pentru funcția de primar al Câmpinei, Nicolae Moisescu.
Conferința de presă organizată cu prilejul acestui eveniment politic a scos în evidență atât mesajele invitaților organizației PSD Câmpina, senatorul și fostul ministru de externe Titus Corlățean, președintele CJ Prahova Bogdan Toader, președintele interimar al filialei locale a PRO România – Liviu Davidescu, cât și mesajele candidatului Nicolae Moisescu adresate câmpinenilor și al președintelui interimar al PSD Câmpina, consilierul municipal Livia Lupu.

Mesajul pentru câmpineni al candidatului PSD, Nicolae Moisescu:
„Gândesc această alianţă ca un fel de restartare a motoarelor social-democrate pentru un viitor mai bun al câmpinenilor. Ne vom uni forţele să ducem mai departe şi pe tărâmuri mult mai bune acest oraş frumos, care este al doilea ca mărime din Prahova. Din nefericire, în ultimii 16-20 de ani a avut o conducere locală de dreapta care a stagnat dezvoltarea acestui oraş pentru că a fost o conducere fără viziune şi care a fost marcată de scandaluri de corupţie. Îmi propun împreună cu echipa PSD, împreună cu aliaţii noştri din ProRomânia şi respectiv PPU (social-democrat) să ajungem să creştem acest oraş aşa cum ne dorim cu toţii.
Programul meu de guvernare locală este un program clar, fără promisiuni ce se bazează pe cinci priorităţi importante pentru oraşul Câmpina:
– O Câmpină conectată – este o Câmpină care să fie în permanentă discuţie şi în dialog cu cetăţenii oraşului şi ne dorim să digitalizăm toate procesele administrative
– O Câmpină activă – prin care să încurajăm afacerile şi mediul de afaceri local
– O Câmpină sănătoasă – dorim, mai ales în contextul actual, să facem investiţii în infrastructură şi în programe locale de sănătate
– O Câmpină educată şi culturalizată – dorim să promovăm valorile locale şi să avem un acces mai uşor către cultură şi educaţie
– Restructurarea, modernizarea şi transparentizarea administraţiei locale în folosul câmpinenilor.”

Senatorul Titus Corlățean a venit la Câmpina pentru a susține Alianța PSD - ProRomânia și pe candidatul Nicolae Moisescu

Senatorul Titus Corlățean, vicepreședinte al PSD la nivel național, a venit la Câmpina, joi după-amiază, pentru a susține Alianța PSD – ProRomânia și pe candidatul acestei alianțe la funcția de primar al municipiului Câmpina, Nicolae Moisescu. Alături de Titus Corlățean, la Câmpina a (re)venit președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, președinte al Consiliului Județean și candidat pentru un nou mandat la conducerea acestei instituții. 
Prezența unor lideri de la București și Ploiești demonstrează importanța pe care Partidul Social Democrat o acordă Câmpinei în perspectiva alegerilor locale din 27 septembrie 2020. Și, să recunoaștem, s-a întâmplat destul de rar acest lucru. Gazde au fost Livia Lupu – unul dintre membrii conducerii interimare a PSD Câmpina, Nicolae Moisescu – candidatul la Primăria Câmpina, Andrei Duran și Anda Frâncu – consilieri locali, alți membri ai organizației locale a PSD, dar și Liviu Davidescu – președintele ProRomânia Câmpina. 

Acțiune de ecologizare pe dealul Muscel a echipei PSD Câmpina

Week-end-ul trecut, echipa PSD Câmpina, în frunte cu candidatul Alianței PSD – ProRomânia la funcția de primar al municipiului Câmpina, Nicolae Moisescu, a inițiat și desfășurat o acțiune de ecologizare pe dealul Muscel.
Am organizat o acțiune de ecologizare a dealului Muscel împreună cu echipa și cu ajutorul câtorva câmpineni care au avut bunăvoința să se alăture acțiunii noastre. Este îmbucurător faptul că spiritul civic este întâlnit la toate categoriile de vârstă. Acțiunea noastră a fost motivată de dorința de a trage un semnal de alarmă asupra aruncării iresponsabile a gunoiului și de a-i responsabiliza pe cei ce aleg să își petreacă timpul liber în zonele de agrement ale Câmpinei. Vrem o Câmpina sănătoasă și curată, tocmai de aceea avem nevoie de mai multă implicare din partea cetățenilor. Acțiunea se va repeta și în weekend-urile viitoare, așa că vă aștept cu toată căldura alături de noi!”, a declarat Nicolae Moisescu, lider PSD și candidat al Alianței PSD – ProRomânia la funcția de primar al municipiului Câmpina.

Interviu din carantină cu Nicolae Moisescu, candidatul PSD la funcția de primar al Câmpinei

Candidatul PSD Câmpina la funcția de primar, Nicolae Moisescu, a fost depistat cu COVID-19 pe fondul apariției mai multor cazuri la societatea Neptun SA, locul în care își desfășoară activitatea profesională. Ulterior, a intrat într-un program obligatoriu de izolare la domiciliu, urmând ca la sfârșitul acestei săptămâni să-și încheie perioada de carantină impusă de legislația în vigoare. Cum a trăit Nicolae Moisescu acest nedorit incident aflați din interviul de mai jos.