Nicolae Moisescu

Câmpina #Bineînteles

De 62 de ani sunt „câmpinean ca tine, unul dintre noi!” M-am născut la Câmpina, în 1958, și am trăit cea mai mare parte din viață tot în Câmpina, cotribuind la dezvoltarea orașului nostru.

Înainte de a fi un om politic, sunt tată, soț, coleg, vecin, inginer.

Toate aceste experiențe de viață m-au îmbogățit emoțional, profesional și social. De aceea, simt că este momentul să îmi asum un rol activ în comunitatea în care trăiesc, să candidez la funcția de primar pentru un oraș mai bun #bineînțeles. Știu că este datoria mea să îmi pun experiența de manager și ceea ce am învățat în acești ani de la oameni, în slujba oamenilor. Un primar pentru CÂMPINA #BINEÎNȚELES.

Sunt absolvent al Facultății de Mecanică, Mașini Unelte și Scule din Iași, cu o activitate profesională de peste 37 de ani. În toți acești ani nu m-am mulțumit cu puțin și am rămas aproape de orașul natal. Am avansat permanent, de la Inginer Stagiar, la Inginer, Șef de Atelier, Șef de Producție și Director de Producție, fiind implicat în proiecte de anvergură precum cele destinate Centralei Nuclearo-Electrice de la Cernavodă și Fabricii de Apă Grea de la Halânga, Turnu Severin. Am învățat să fiu aproape de oameni, să îi înțeleg și să îi motivez, fără să las mai prejos standardele înalte de etică și profesionale. Am învățat să fiu un bun coleg și manager, coordonând echipe de peste 300 de oameni. Împreună ne-am bucurat de realizări și am devenit mai buni zi de zi. Astăzi mă găsește tot în locul unde mi-am început cariera: la Neptun Câmpina, coordonând Secția de Prelucrări Mecanice.

Dincolo de viața profesională, #Familia m-a susținut mereu, familia este cea mai de preț realizare a mea. Provin dintr-o familie de petroliști cu tradiție, care m-au ghidat să-mi descopăr pasiunile. Împreună cu fratele meu, fost sportiv de performanță (jucător de baschet la echipa Petrolistul Câmpina, la Politehnica Iași și în lotul național al României) am descoperit importanța sportului pentru dezvoltarea tinerilor.

De peste 47 de ani, #Familia înseamnă soția mea, Mariana. Împreună avem doi copii, care ne fac mândri zi de zi: Vlad (37 de ani), medic chirurg ortoped la Spitalul Azuga, și Cătălin (35 de ani), reprezentantul în România al unei companii ce activează în domeniul medical.

Am ales să candidez în echipa PSD, reprezentând Alianța pentru Prahova – PSD – PRO România – PPU-SL, pentru că îmi place să înțeleg oamenii din jurul meu; oameni obișnuiți, asemeni mie, cu bucurii, dar și cu probleme și nevoi. Cred cu tărie că PSD, ca orice partid din România, are nevoie de reformă. Însă, în același timp, cred că valorile social-democrate sunt unele sănătoase, care pot să ofere oportunități pentru tineri și în același timp o viață mai bună pentru cei care contribuie zi de zi la dezvoltarea orașului nostru.

Vino alături de mine și hai să descoperim împreună cum putem recâștiga Câmpina, #bineînțeles ca un exemplu de progres și de oraș la standarde europene!